Endast ett fåtal bostäder kvar…

vardera-bostad

Endast ett fåtal bostäder kvar…

  Endast ett fåtal bostäder kvar... Invid den porlande Smedstabäcken gör sig naturen påmind i det nya området Vallastaden. I ...
Läs mer

Fler bostäder i Övre Vasastaden!

Ytterligare bostäder i Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Brf Vasaparken, omgivet av grönska! Nu släpps 30 nyproducerade bostäder i ...
Läs mer

Dags för nya bostadsrätter vid Svartå strand!

Dags för nya bostadsrätter vid Svartå strand! För en stad som växer och satsar på expansion är den nya stadsdelen ...
Läs mer

 

 

smestadbacken-kombobild

Endast ett fåtal bostäder kvar…

Invid den porlande Smedstabäcken gör sig naturen påmind i det nya området Vallastaden.

I det fantastiska Vallastaden växer nya bostäder fram i snabb takt och inflyttning för de nya invånarna närmar sig eller har redan skett på sina håll. Ljuvlig miljö invid Smedstabäcken där naturen gör sig ständigt påmind i både material och känsla. Grönska och hållbarhetsperspektiv är påtagliga inslag över hela området och utöver det som finns inom vyn från bostäderna så är det promenadavstånd till det underbara Eklandskapet med rekreation och upplevelser året om. Här flanerar man på torg och promenadstråk på de nästan bilfria gatorna med nära access till Vallaskogen via den nya ”Paradisparken” . Emelie Johansson, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling, förmedlar nu två projekt i anslutning till varandra men som utgör två olika bostadsrättsföreningar.

– Det är ett härligt läge, både i Linköping, men också i stadsdelen. Här har man förmånen att bo precis vis den porlande Smedstabäcken, berättar Emelie entusiastiskt.

Försäljningen har inte pågått någon längre tid men intresset har varit otroligt stort. Lägenheterna präglas av en ny och modern karaktär med ljusa material, gedigna ekparkettgolv och väl utvald inredning med sobra färgsättningar. Här finns varierande storlekar och karaktär från ett till fyra rum och kök. Entresolplan eller loft i varje bostad som skapar karaktär, luftighet och ger extra yta. Balkonger till alla bostäder, varav några med två, med utblick mot gårdar, kvarteret eller bäcken förutom i entréplan. Smarta, stadsplanerade bostäder med flexibla ytor och perfekt läge i myllret i denna attraktiva del av Linköping med närhet till det mesta. Utsmyckningar i olika konstformer kommer också vara ett vackert inslag i miljön i Vallastaden. Rekreation och social samvaro går hand i hand i detta fantastiska projekt där byggherrarna samsas på yta med fokus på hållbarhet i samklang med gedigen arkitektur. Caféer och handel finns i närområdet och man promenerar på några minuter både till LiU och Mjärdevi samt med kort cykelsträcka till US och stadskärna. Linköpings golfklubb och Gamla Linköping finns också nära och utbud av barnomsorg såsom förskola och skola byggs i Vallastaden.

-I dessa två föreningar, Brf Tinnerbäcken och Brf Smedstabäcken finns ett handfull större lägenheter kvar. Jättehärliga treor och fyror samt några bostadsrättslokaler, berättar Emelie vidare.

För mer information kontakta Emelie på Svensk Fastighetsförmedling för att veta mer om din nya drömbostad!

· Direkt: 0701-04 02 22

· Bobutik: 013-35 47 70

· emelie.linkoping@svenskfast.se

Fler bostäder i Övre Vasastaden!
LÄS MER